Parcours d'Amour

Een duidelijk stappenplan om de mooiste dag van je leven vorm te geven, met de kennis en expertise van een weddingplanner.

Waarom Parcours d'Amour?

Herken je je hierin?

Wat als ik je zeg dat het ook anders kan? Ik help jou aan:

Klinkt dat als muziek in de oren? Schrijf je dan snel in!

Wat haal je uit Parcours d'Amour?

Module 1: Getting ready

Module 2: Planning

Module 3: Styling

Module 4: finishing touch

Parcours d'Amour

Templates

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, krijg je templates om:

Zo heb je alles in een vingerknip geregeld!

Wat maakt Parcours d’Amour zo uniek?

Er is online ontzettend veel info te vinden over trouwen. Maar toen ik startte als weddingplanner, werd me al snel duidelijk dat het één grote warboel is. Het leek me een hel om je daar als toekomstig bruidspaar een weg door te banen. Aan gratis checklists en tools geen gebrek, maar de kwaliteit en volledigheid laten soms toch te wensen over, right?

Ik wist al van bij de start van mijn zaak dat ik ooit een oplossing wou bieden voor al die verwarrende info. Niet iedereen kan of wil samenwerken met een weddingplanner, en dat is volledig oké. Maar er moest toch een manier zijn om al die andere koppels ook te helpen?

Et voilà, anderhalf jaar later is Parcours d’Amour geboren. Met dit traject wil ik een brug bouwen tussen alles uit handen geven aan een weddingplanner en alles zelf organiseren. Ik geef jou de kans om je droomdag zelf vorm te geven, hand in hand met een expert.

2 formules

DIY

 • Uitgebreide uitleg in de vorm van video’s
 • Templates voor tijdlijn, budget, gastenlijst,
  moodboard en draaiboek
 • Onbeperkte toegang tot de video’s

€ 247

VIP

 • Uitgebreide uitleg in de vorm van video’s
 • Templates voor tijdlijn, budget, gastenlijst,
  moodboard en draaiboek
 • Onbeperkte toegang tot de video’s
 • 3x persoonlijke adviessessie van 1 uur
 • WhatsApp support

€ 497

Veelgestelde vragen

Na inschrijving krijg je onmiddellijk toegang tot de video’s en templates. Je kan dus meteen aan de slag gaan! 

De calls zijn gepland op volgende data:

 • Kick-off: donderdag 15/12 om 19u30
 • Q&A 1: donderdag 05/01 om 19u30
 • Q&A 2: woensdag 25/01 om 19u30
 • Q&A 3: woensdag 22/02 om 19u30
 • Q&A 4: woensdag 22/03 om 19u30
 • Q&A 5: woensdag 19/04 om 19u30
 • Q&A 6: woensdag 17/05 om 19u30

Alle calls worden opgenomen, zodat je nadien de replay kan bekijken.

Forever and ever! Kom dus zeker nog eens piepen als je je geloftevernieuwing gaat plannen. 😉

Er kan slechts één login voorzien worden per aankoop, maar uiteraard mogen zowel jij als je partner die gebruiken. Teamwork makes the dream work! Ook voor de VIP calls zijn jullie beiden meer dan welkom. Let wel op: het is ten strengste verboden om de video’s en dergelijke te delen met andere koppels. Als dat toch gebeurt, zal je toegang onherroepelijk afgenomen worden.

Als je met A’muse in zee wilt gaan voor de volledige planning en styling van je trouwfeest, betaal je € 5000 of meer. In Parcours d’Amour heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld, zodat je zelf aan de slag kan gaan voor slechts een fractie van dat bedrag.

Bovendien is informatie die je online terugvindt, vaak zeer tegenstrijdig en soms zelfs foutief. Met Parcours d’Amour help ik jou om meteen de juiste keuzes te maken. Op die manier ben je er zeker van dat je geen tijd en geld verspilt aan verkeerde beslissingen.

En als nonkel Jef en tante Frieda (die je eigenlijk toch al niet wou uitnodigen) vriendelijk bedanken voor je uitnodiging, dan heb je al voldoende geld uitgespaard om het traject aan te kopen.

So yes, totally worth it!

Ja, dat kan! Wil je liever in schijven betalen? Stuur dan even een mailtje naar hello@amuse-weddings.be

7 uur aan video’s is niet niks. Ik heb dan ook al mijn kennis, ervaring en talloze tips gebundeld in dit pareltje. De video’s zijn steeds opgesplitst in kleine stukjes, zodat je meteen naar de video kan gaan die je op dat moment nodig hebt. En geloof me dat de video’s bekijken je veel meer tijd zal uitsparen dan het je zal kosten. 

Heel zeker wel! Als je even kijkt naar de inhoud van de modules, dan wordt al snel duidelijk dat een trouwfeest organiseren veel meer is dan het zoeken van een locatie. Heb je 90% van je leveranciers al gevonden en/of trouw je zeer binnenkort, dan zou ik je niet meer aanraden om nog met dit programma van start te gaan.

Ab-so-luut. De groepscalls worden sowieso steeds opgenomen, zodat je de replay achteraf kan bekijken. Zit je met een prangende vraag? Dan kan je die altijd stellen in de besloten Facebookgroep. De persoonlijke adviessessies kan je zelf inplannen op een moment dat voor jullie past. Zeker de moeite dus!

Heb je interesse in Parcours d’Amour omdat je zelf huwelijksleverancier bent en je je klanten wilt kunnen bijstaan in hun proces? Super! Laat je BTW-nummer achter bij afrekening en dan krijg je achteraf de factuur in je mailbox. Let op: de factuur wordt handmatig opgemaakt en zal dus pas na enkele werkdagen in je mailbox belanden.