Epic words

“Wij hebben er ook echt van genoten, vanaf de moment dat we met je hebben samen gezeten (of vanaf de moment dat ik je grappige reel zag voorbijkomen) tot op vandaag! Het is een raar gevoel nu dat alles achter de rug is. Ik wil u graag al inboeken voor onze jubilee binnen 5, 10 en 20 jaar 😎

We blijven ook immens veel positieve reacties krijgen over hoe alles zo prachtig was aangekleed en hoe alles zo feilloos in elkaar overliep. We raden je met plezier aan aan iedereen!”

Charlotte & Serge

“Hoe schrijf je nu een review voor iemand die letterlijk al je mooiste dromen heeft verwezenlijkt? Dat krijg je gewoon niet onder woorden gebracht.

Haddy heeft een super spontane, lieve, grappige, straight to the point persoonlijkheid. Ze weet de perfecte balans te vinden tussen vriendschappelijkheid en professionaliteit. Als weddingplanner zoek je iemand die je kan vertrouwen, iemand die je aanvoelt en begrijpt, iemand die hands on is, betrouwbaar, capabel, standvastig, stressvrij, en vooral iemand die je er ook op je grote dag graag bij hebt. Haddy ticks all the boxes.

Ik wou een pinterest-waardig huwelijksfeest. Een feest waarop wij zelf zorgeloos konden genieten. Haddy is zo’n goede verstaander. Ze weet altijd perfect wat je bedoelt, en weet voor elk obstakel wel een oplossing te vinden. Wij hebben letterlijk gewoon moet zeggen wat we wilden, en Haddy deed de rest. Heel de voorbereiding van ons huwelijksfeest, en het feest zelf, was stressloos van het begin tot einde. En dat is allemaal Haddy haar verdienste.

Ze wist met haar organisatorisch talent, kennis & inzicht onze grootste en wildste dromen te overtreffen. Mijn meisjesdroom wist zij in vervulling te brengen.

Voor ons was de beslissing om het All In pakket te nemen bij Haddy de béste beslissing die we konden nemen voor ons huwelijksfeest. Elk event dat wij in de toekomst nog zullen organiseren, zal ook door Haddy georganiseerd worden! Dat is zeker. 😉

1000x dankjewel Haddy. Om onze mooiste dag zo perfect te maken! ❤️

Ilke & Christophe

“We willen langs deze weg wel al laten weten dat we zeer tevreden waren met de organisatie van ons trouwfeest. We hebben er super hard van genoten en dat kon alleen maar omdat we wisten dat alles in orde kwam (was).

De reacties van onze gasten waren ook echt geweldig. Iedereen vond het super fijn. Goed kunnen dansen, lekker gegeten, toffe photobooth,… kortom geslaagd.  Een gemoedelijke sfeer en alles erop en eraan. Onze vrienden vonden dat het een feest was dat ons helemaal typeerde.

Kortom : we zijn zeer blij dat jij er mee hebt voor gezorgd dat het een fantastische dag is geworden. Ondanks de regen :).”

Veerle & Dirk 

“Hadewych van A’muse Weddings inschakelen als stylist van onze huwelijksdag was een gouden greep. We kwamen last minute bij haar aankloppen en ze ging er vol voor. Ze zorgde ervoor dat onze verschillende stijlen tot uiting kwamen in de styling op een manier die onze dromen overtrof. Tot in de kleinste dingetjes merkten we dat ze ons doorhad. 🙂 Ze werkte op een ontspannen en professionele manier, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Ze had oog voor ons welzijn in voorbereiding en op de dag zelf en hielp doortastend keuzes maken en deadlines halen. Alle gasten, maar wij nog het meest, konden op de mooiste nazomerdag van 2021 ontspannen genieten, genieten en nog eens nagenieten.”

V & E

“Hadewych aka Haddy heeft ons huwelijk in goede banen geleid. Vanaf de eerste kennismaking waren we overtuigd. Een vat vol energie, rechtuit en zet zich 100% in voor de uitwerking/begeleiding van je droomfeest. Looking for a partner in crime, then look no further!”

’T moet allemaal nog een beetje binnensijpelen, maar voor ons kon de dag niet beter verlopen zijn! 🙂 Jij nogmaals bedankt! Moesten we in de toekomst hulp nodig hebben voor een evenement of als buitenwipper (iedereen was onder de indruk van hoe snel je de ongewenste gasten had buitengezet 😉 ), komen we zeker bij je terug!”

Delfien & Bart

“We decided we wanted a wedding stylist two months before our wedding as creating one vision for our wedding was becoming stressful. Hiring Haddy was one of the best decisions we made! She was able to take the stress away, and turn our ideas into reality. She also provided wonderful suggestions. Her communication was great and she was comfortable in communicating with us in both English and Flemish. On the day itself, she set everything up beautifully. We could have never styled our wedding without her help and are grateful that she was able to help us so last minute.”

Isabelle & Jeremy

“We hebben last minute heel onze trouw in september laten regelen door Hadewych. Het was een prachtige dag waarbij alles wat we gevraagd hadden aanwezig was. De styling was volledig volgens onze wens, zoals vooraf besproken. Er zijn een paar dingen anders gelopen dan gepland maar ik denk dat dit op elk trouwfeest gebeurt. Al bij al zeer tevreden over A’muse.”

Caroline & Dimitri