Let me be A’muse in your story

A'muse Weddings & More

Over mij

Hey you! Fijn dat je hier bent! Ik ben Hadewych, maar jij mag me Haddy noemen. En zoals je waarschijnlijk al wel kon raden, ben ik het gezicht achter A’muse.

Met A’muse help ik jou op weg naar een zorgeloze trouwdag op maat van jouw persoonlijkheid . Trouwtradities zijn een optie, maar zeker geen must. Ik daag je uit om te gaan voor wat je écht wil. Verjaren doe je elk jaar, trouwen niet. Je krijgt niet zomaar een do-over en dat begrijp ik als geen ander.

Heb je een specifieke vraag?

Once upon a time

In 2015 behaalde ik mijn eerste diploma: een Bachelor Event- en Projectmanagement. Leergierig als ik ben, wilde ik daar niet stoppen. 2 jaar later had ik dan ook mijn Master Organisatie & Management in the pocket, waardoor ik uiteindelijk op een marketingafdeling binnen Johnson & Johnson ben terechtgekomen.

Fastforward naar 5 mei 2020, de dag dat ik onverwachts mijn mama heb moeten afgeven. Aangezien we op dat moment nog steeds in een semi-lockdown zaten, had ik enorm veel tijd om na te denken. En soms zijn de clichés gewoon waar: ik stelde werkelijk alles in vraag. En weet je wat? Het leven is écht te kort om je dagen te spenderen aan iets waar je niet warm van wordt (aka mijn job).

Evenementen organiseren is altijd een van mijn passies gebleven, maar ik zag mezelf niet teruggaan naar de corporate events. Tijdens mijn stages miste ik iets heel belangrijk: de personal touch. Zo werd ik al snel naar de huwelijken gezogen, want wat is er nu persoonlijker dan dat?!

Et voilà, A’muse was geboren.

Benieuwd wat A’muse kan betekenen in jouw verhaal?

A'muse Weddings & More
Ge moet just niks A'muse Weddings & More

Onder het motto “Ge moet just niks!” daag ik jou graag uit om tradities in vraag te stellen en te gaan voor wat jij écht wilt. Ik krijg regelmatig de vraag wat een normale dagindeling is, of wie er gewoonlijk voor welk dagdeel uitgenodigd wordt. Uiteraard kan ik meegeven wat er traditioneel gedaan wordt, maar ik zal dat nooit als ‘advies’ bestempelen.

Wil jij op de ceremonie aankomen op je versleten fiets, omdat je elkaar hebt leren kennen toen je je slot niet open kreeg? Dan doen we dat gewoon! Je kan het zo gek niet bedenken. Zolang je luistert naar je hart en niet naar wat er volgens anderen ‘moet’ of ‘de gewoonte is’, kunnen we er samen een prachtdag van maken.

Ik wil een verschil kunnen maken voor jou. Ik wil de grootst mogelijke glimlach op jouw gezicht toveren. Ik wil dat jij volmondig ‘ja’ kan zeggen tegen je partner én tegen jezelf. Als je ongefilterde zelve.

Pssst… Volg A’muse op Instagram en Facebook voor je wekelijkse portie “Ge moet just niks”-inspiratie.

Spreekt mijn mentaliteit je wel aan? Ge moet just niks, maar contact opnemen is dan wel een goed idee.

Hadewych, wie is dat eigenlijk?

First of all: jij mag gerust Haddy zeggen. Ik ben born and raised in de Kempen, maar woon intussen in Antwerpen met mijn rescue-hondje Luna. In mijn vrije tijd vind je me terug op de dansvloer, waar ik m’n beste hiphopmoves bovenhaal. En die beweging is zeker nodig om mijn liefde voor eten te compenseren. Did someone say… frietjes?

Mijn eerlijkheid is mijn trademark; een filter zijn mijn ouders vergeten mee te geven in mijn DNA. Ik ben recht-door-zee en het merendeel van wat ik zeg, is met een vleugje sarcasme. Ik haal met plezier mijn meest creatieve en vindingrijke zelve boven om jullie zotste ideeën waar te maken. Want laat dat nu net zijn waar mijn hartje sneller van gaat slaan.

Wordt jouw trouwfeest mijn volgende uitdaging? Dat zoek ik graag met je uit tijdens een kennismaking!

A'muse Weddings & More
Haddy zit boordevol leuke ideeën, zet graag de puntjes op de 'i', en gaat tot het uiterste. Niets is haar teveel. Een sterke madam, met een gouden hart. Zeg da kik het gezegd heb
Kathleen van Blóm
Ik heb als huwelijksfotograaf al zeer vaak samen gewerkt met Hadewych en ik kan u zeggen: Dit is echt een TOPmens! Ze werkt hard, gaat tot het uiterste en is bovendien ook nog eens een zalig persoon om gewoon rond te zijn. Zoek je iemand met humor, professionalisme, passie, iemand die niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken EN bij wie ge ook gewoon volledig uzelf moogt zijn? Haddy van A'muse is your girl!
last minute A'muse Weddings & More
Sigrid Meulemans
We decided we wanted a wedding stylist two months before our wedding as creating one vision for our wedding was becoming stressful. Hiring Haddy was one of the best decisions we made! She was able to take the stress away, and turn our ideas into reality. She also provided wonderful suggestions. Her communication was great and she was comfortable in communicating with us in both English and Flemish. On the day itself, she set everything up beautifully. We could have never styled our wedding without her help and are grateful that she was able to help us so last minute.
Isabelle & Jeremy

Let's meet

Aangezien ik maatwerk enorm belangrijk vind, neem ik nieuwe projecten enkel aan na een kennismaking. Dus ben je benieuwd naar wat A’muse precies voor jou kan betekenen en wil je me graag wat beter leren kennen? Plan dan snel een gratis en vrijblijvende kennismaking om te kijken of we een match zijn.