FAQ

Veelgestelde vragen

Je verloving hoort een heuglijke periode met zo min mogelijk zorgen te zijn. Een weddingplanner kan jou helpen bij het weghalen van alle praktische kopzorgen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kan je zowel de coördinatie van je trouwdag zelf als de aankleding en alle voorbereidingen uit handen geven.

Onder styling wordt de aankleding/decoratie van de bruiloft verstaan. Denk daarbij aan de tafeldekking, de aankleding van de ceremonie, de decoratie van de receptieruimte enzovoort. Bij bepaalde locaties zit de styling inbegrepen in de huurprijs, maar weet dat de kans groot is dat de styling zeer algemeen zal zijn. Een weddingstylist zorgt ervoor dat jullie persoonlijkheid in de styling naar voor wordt gebracht. Aan de hand van een gepersonaliseerd moodboard wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen om te ontdekken of we een goede match zijn. We bespreken wat jullie in gedachten hebben voor jullie trouwdag en bekijken zo welk pakket het beste past bij jullie noden. Als uit het kennismakingsgesprek blijkt dat we niet de ideale match zijn, dan zal ik dat eerlijk aangeven en bekijk ik graag of ik jullie kan doorverwijzen naar een andere partner.

Na het kennismakingsgesprek stuur ik een offerte op maat door. Die laatste is twee weken geldig. Als jullie akkoord gaan met de offerte, dienen jullie die online te ondertekenen. Er wordt dan een overeenkomst opgemaakt en een voorschot van 50% gevraagd. Eens het voorschot betaald en de overeenkomst ondertekend is, kunnen we aan de voorbereidingen beginnen!

Beroep doen op de diensten van A’muse, betekent een samenwerking aangaan. De wensen van jullie als koppel staan altijd voorop. Meer info over de werkwijze vind je in de brochure.